Akhisar Belediyespor'dan Niasse yalanlaması

/ Kaynak: İHA
Akhisar Belediyespor'dan Niasse yalanlaması

SPOR Haberleri  / İHA

Akhisar Belediyespor, basında çıkan Rubin Kazan ile Lokomotiv Moskova takımlarının Niasse için Akhisar'a 7 milyon Euro önerdiği iddialarını yalanladı

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Niasse için kendilerine resmi veya gayri resmi bir teklif gelmediğini belirterek, "Biz Niasse ile bu sezon ve gelecek sezon çalışmaya devam edeceğiz. Bu tür doğruluğu olmayan transfer haberleri bizleri üzüyor. Haberi yapanları kaynağından bilgi almaya davet ediyorum" dedi. Mütevazi bir kulüp olduklarını ve Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini de vurgulayan Başkan Eryüksel, Niasse'ye ihtiyaçları olduğunu ve yollarına seneye de Senegalli futbolcu ile devam edeceklerini ifade etti. Bu sezon Süper Lig'de 22 maçın tamamında oynayan, 10 kez rakip fileleri havalandırıp, 5 de asist yapan Senegalli futbolcu, kupada da 6 maçta 3 gol atıp, 5 asist yapmıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...