Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Siirt'te PKK sığınağında silah ve patlayıcı bulundu

/ Kaynak: DHA
Siirt'te PKK sığınağında silah ve patlayıcı bulundu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Siirt'in Kurtalan İlçesi'ne bağlı, Konakpınar Köyü kırsalında PKK'ya ait olduğu belirtilen sığınak içerisinde silah ve patlayıcı bulundu.

Siirt Valiliği, Kurtalan İlçesi Konakpınar Köyü kırsalında örgüte ait bir sığınak bulunduğunu ve içinde PKK'ya silah ve mühimmatlar bulunduğunu açıkladı. Açıklamada şöyle denildi:

"Sığınak içerisinde 1 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, tüfeğe ait 3 şarjör, 15 fişek, bomba imalinde kullanılan 2 patlayıcı madde kalıbı, 1 elektrikli fünye, 2,5 metre uzunluğunda elektrik kablosu ile çeşitli gıda ve yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir. Ele geçirilen silah ve malzemelerin kullanılabilir, gıda maddelerinin tüketilebilir durumda olduğu görülmüştür. Olayla ilgili olarak Kurtalan Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek silah, mühimmat ve malzemelere el konulmuş olup, gıda maddeleri olay yerinde imha edilerek, gerekli adli tahkikata başlanılmıştır."
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...