Chelsea'de dev maç öncesi kriz! Yıldız oyuncu...

Chelsea'de dev maç öncesi kriz! Yıldız oyuncu...

SPOR Haberleri

Chelsea çalıştırıcısı Mourinho'nun Eto'o için söylediği sözler Galatasaray maçı öncesinde kriz oluşturdu.

Galatasaray'ın Şamapiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun Kamerunlu golcü Samuel Eto'o hakkında söyledikleri gündemden düşmüyor. Eski Kamerun teknik direktörü Fransız kanalına yaptığı açıklamada; "Eto'o ile telefonda konuştum. Kendisi çok sinirli. Mourinho olay sonrasında Eto'o'ya gördüklerine inanmaması gerektiğini söyledi ama şunu söyleyebilirim ki, bu olay onun hiç hoşuna gitmedi."Kamerunlu yıldızın eski eşi ise yaptığı açıklama ile olaya yeni bir boyut getirdi. Anna Barranca The Sun gazetesine verdiği demeçte, "Bence de Samuel 35 değil. Hatta 39'dan fazladır. Kendisi 1974 doğumlu Bu da onu 39'dan büyük yapar." dedi.

İşte Mourinho'nun o açıklamaları!

Mourinho'nun "Chelsea'de gol atacak oyuncu yok" sözleri spor gündeminde geniş yer buldu. Daily Mail gazetesi verdiği geniş haberde Fransız Televizyonu Canal+'ın 17 Şubat'ta İsviçre'de gizlice çektiği film haberine dikkat çekti.
Eto'o'nun gerçek yaşını kim biliyor?
Jose Mourinho saat yapıcısı Hublot ile konuşurken Chelsea'de gol atacak oyuncu olmadığını açıklayıp, "Benim forvet oyuncuları gol atamıyorlar. Samuel Eto'nun gerçek yaşını kim biliyor? Belki de 35 yaşında" diyerek esprili bir açıklama yaptı.

Hedef Falcao

Bu yıl Premier Lig'de 4 gol atan Fernando Torres'den de memnun görünmeyen Jose Mourinho, geçen yıl Porto'dan 50 milyon sterline Monaco'ya geçen Kolombiya'lı Falcao'yu transfer etmek istediğini söyleyerek "Falcao'nun iyi bir kulübe geçmeye ihtiyacı var" dedi
(Skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...