Beşiktaş'ta, Antalyaspor mesaisi sürüyor

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ta, Antalyaspor mesaisi sürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Cuma günü oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki basına kapalı yapılan antrenmana siyah-beyazlı futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Ardından streching hareketleri, elle pas ve şut ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlı takım, yarım sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı tamamladı. nbsp;Çalışmaya sakatlıkları bulunan Sivok, Fernandes, Oğuzhan Özyakup ile Julien Escude katılmazken, Gökhan Töre takımdan ayrı koştu yaptı ve sonrasında bireysel çalıştı. Almeida, Olcay Şahan, Holosko ve Cenk Gönen ise antrenmanda yer aldı. Antrenman sonrasında 100'e yakın taraftar, futbolcularla bir araya gelerek baklava ikram etti ve takıma moral verdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...