Ebru Gediz'den bir başarı daha!

/ Kaynak: İHA
Ebru Gediz'den bir başarı daha!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü sunucu Ebru Gediz, kayıpları bulmaya, küsleri barıştırmaya devam ediyor. Gediz, 10 ay içinde tam 104 kayıp kişiyi yakınlarıyla kavuşturdu.

Beyaz TV'de hafta içi her gün saat 13'45 te canlı olarak yayınlanan 'Ebru Gediz'le Yeni Baştan' Programı bir hafta içinde 4 kayıp buldu. 'Ebru Gediz'le Yeni Baştan' ekibi bir günde 2 kayıp bularak yine büyük bir başarıya imza attı. Yaklaşık 4 ay önce programa müracaat eden Sami Çetinkaya, 16 yaşındaki kızının kaybolduğunu söyleyerek yardım istedi. 'Ebru Gediz'le Yeni Baştan' ekibi aylarca süren araştırmanın ardından kayıp Betül Çetinkaya'yı bulup tam 8 ay aradan sonra ailesine kavuşturdu. Canlı yayında evlatlarına kavuşan Çetinkaya çifti, gözyaşlarına boğuldu. Duygusal anların yaşandığı stüdyoda ikinci kavuşmanın ardından adeta gözyaşları sel oldu. Malkara'da eşine kızan Kader Çil, geride 5 yaşındaki kızını da bırakarak kayıplara karışmıştı. "Ebru Gediz'le Yeni Baştan" ekibi 2 günlük çalışmanın sonucunda genç kadını bulup anne ve babasına kavuşturdu. nbsp;Ünlü sunucunun 10 ay içinde kavuşturduğu kayıp sayısı ise tam 104 kişi. nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...