Chelsea ve G.Saray taraftarlarının kavgası kamerada - İZLE

Chelsea ve G.Saray taraftarlarının kavgası kamerada - İZLE

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde iki takımın taraftarları İstiklal Caddesi'nde birbirine girdi.Kavga, güvenlik kamerasına yansıdı.

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde iki takımın taraftarları birbirine girdi. İstiklal Caddesi'nde yaşanan kavga, güvenlik kamerasına yansıdı.

Chelsea taraftarları, Şampiyonlar Ligi'nde takımlarının oynayacağı Galatasaray maçını izlemek üzere İstanbul'a geldi. Dün akşam Taksim çevresinde eğlenen İngiliz taraftarlarla Galatasaray taraftarları arasında gerginlik yaşandı. İçkinin dozunu fazla kaçıran İngiliz taraftarlar, Galatasaray Meydanı'nda tezahürat yapmaya başladı. Bu sırada Galatasaray taraftarları ile İngiliz taraftarlar arasında sözlü tartışma yaşandı. Olayın büyümesi üzerine taraftarlar birbirine girdi. Bir İngiliz taraftarın tekmelenmesi ise, güvenlik kameralarına yansıdı.

Galatasaray Meydanı'nda simitçilik yapan bir esnaf, "Dün akşam 20.00 sıralarında burada kavga çıkmış. Galatasaray taraftarları ile Chelsea taraftarları birbirine girmişler. Ondan sonra polis gelmiş. 10 dakika kadar sürdü" dedi.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...