Erdoğan'a boyu kadar doğum günü pastası

/ Kaynak: İHA
Erdoğan'a boyu kadar doğum günü pastası

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Nilüfer Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, ilçe teşkilatı ile birlikte Başbakan Erdoğan'ın yeni yaşını boyu kadar uzunluğundaki pastayla kutladı.

AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 60. yaş gününü, özel olarak hazırlanan 1.86 metre uzunluğundaki doğum günü pastasıyla kutladı. Güllerle süslenerek üzerine 'Uzun yaşa uzun adam' notuyla birlikte fotoğrafı eklenen pasta, alkışlarla kesildi. Dev pastayı, İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız ile birlikte kesen Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, ilk dilimi partinin gençlik kolları üyelerine ve kadınlara ikram etti.Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü büyük bir sevinçle kutladıklarını ifade eden Dr. Esgin, "Biz Nilüfer teşkilatımızla birlikte Bursa'dan Başbakan Erdoğan'a selam gönderiyoruz. Dünya lideri Başbakan Erdoğan ile Türkiye, İnşallah 2023, 2071 hedeflerine hep birlikte ulaşacaktır. Türkiye 11 yılda çok büyük kazanımlar elde etti. Türkiye'nin 3 bin dolarlardan 11 bin dolarla yükselen kişi başı milli gelirini 2023 yılında 25 bin dolara çıkarma hedefi var. 500 milyar dolar ihracat hedefimiz var. Bölgesinde bir güç ve istikrar unsuru olan Türkiye büyük ülkedir. İnşallah, Türk milletinin basireti ve feraseti 30 Mart seçimlerinde yine galebe çalacaktır. Ve Türkiye 31 Mart sabahına istikbale ve istikrara uyanacaktır. Daha niye yıllara temennisiyle Bursa'dan saygılar gönderiyor, 'Allah onu başımızdan eksik etmesin' diyorum" dedi. nbsp;

"İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN" nbsp;

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız ise, Nilüfer teşkilatı olarak Başbakan Erdoğan'a olan sevgi ve saygıyı göstermenin küçük bir sembolü olarak böyle bir şey tertiplediklerini ifade ederek, "30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi bunun bir moral olmasını istedik. 30 Mart seçimleri sadece bir yerel seçim değil bir demokrasi mücadelesidir. Milletin iradesine sahip çıkma meselesidir. 30 Mart'ta milletimiz sandığa gidecek ve idaresine sahip çıkacak, milletin adamlarına sahip çıkacaktır. Ben buradan Başbakanımıza, 'Uzun yaşa uzun adam' diye mesajımızı yolluyoruz. İyi ki doğdun iyi ki varsın Başbakanım" diye konuştu. nbsp;
nbsp;Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın boyu kadar uzunluğundaki 500 kişilik pastanın hazırlanması için 6 kişilik çalıştı ve 25 kilo un, 50 kilo krema, 15 kilo şeker ve 360 yumurta kullanıldığı ifade edildi.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...