Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Chelsea maçında Donk vakası!

Galatasaray Chelsea maçında Donk vakası!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Chelsea'yi ağırladığı Şampiyonlar Ligi 2.tur karşılaşmasının 41.dakikasında çok ilginç bir pozisyon yaşandı.

Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir bölgeden taç atışı kullanan Galatasaray'ın topu oyuna soktuğu anda saha içerisinde iki top bulunuyordu. Dışarı çıkan bir diğer topu elinde bulunduran Chelsea'nin yıldız stoperi John Terry, Galatasaray hızlı hücumunu kesmek için elindeki topu sahanın içerisine attı. Hızlı hücumda hemen kaleye yönelen Burak'ın şutunda top ağlarla buluşurken, gol saha içerisinde 2 top bulunduğu gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Hatırlanacağı üzerine benzer bir olay Süper Ligin ilk yarısında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında yaşanmıştı. Almeida'nın hareketlendiği esnada elindeki topu Portekizli oyuncuya atan Donk'un bu kararı, kural hatası tartışmalarına sebep vermiş ve maç tekrarlanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...