Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Schalke 04: 1 - Real Madrid: 6 (MAÇ SONUCU)

Schalke 04: 1 - Real Madrid: 6 (MAÇ SONUCU)

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorilerinden Real Madrid, 2. tur ilk maçında Schalke 04'e konuk oldu.

STAT: Veltins Arena
SAAT: 21.45
HAKEM: Howard Webb(İngiltere)


SCHALKE 04: Ralf Fahrmann, Höwedes, Matip, Santana, Uchida, Boateng, Neustadter, Meyer, Farfan, Draxler, Huntelaar
TEKNİK DİREKTÖR: Jens Keller


REAL MADRID: Casillas, Carvalhal, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Di Maria, Modric, Ronaldo, Bale, Benzema
TEKNİK DİREKTÖR: Carlo Ancelotti


Şampiyonlar Ligi nbsp;2. Tur ilk maçında Alman temsilcisi nbsp;Schalke nbsp;ile İspanyol devi nbsp;Real Madrid nbsp;Veltins Arena'da oynanan karşılaşmayı nbsp;Real Madrid nbsp;6-1 kazanarak büyük bir ihtimalle tur biletini cebine koydu.

Karşılaşmada nbsp;Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 13 ve 57. dakikadaBenzema, 21 ve 69. dakikalarda nbsp;Bale nbsp;ve 52 ile 89. dakikalarda nbsp;Cristiano Ronaldo nbsp;kaydetti. Mücadele boyunca nbsp;Real Madrid'in cesur ataklarına karşılık veremeyen nbsp;Schalke, evinde farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Alman ekibinin teselli golü 90. dakikada nbsp;Huntelaar'dan geldi.

Bu sonucun ardından tur için büyük bir avantaj yakalayan nbsp;Real Madrid, ikinci maçı beklemeye başladı. nbsp;Santiago Bernabeu'da oynanacak rövanş karşılaşması 18 Mart tarihinde oynanacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...