Galatasaray Chelsea maçı yeniden mi oynanacak

Galatasaray Chelsea maçı yeniden mi oynanacak

SPOR Haberleri

Dün akşam oynanan ve 1 - 1 berabere biten Galatasaray Chelsea maçı yeniden mi oynanacak. İşte GS Chelsea maçı özeti ve tartışmalı anları.

Soru, sosyal medya aracılığıyla, Chelsea'li futbolcu Tery'nin pozisyonu üzerinden Beşiktaş maçına göndermede bulunan Kasımpaşalı futbolculardan geldi. Galatasaray da pozisyonu incelemeye aldı. Galatasaray - Chelsea maçında yaşanan bir pozisyon, akıllara Kasımpaşa - Beşiktaş maçını getirdi.

Terry'nin Galatasaray atağını kesmek için elindeki topu dışarı atmak yerine oyun alanına bırakması, Beşiktaş-Kasımpaşa maçının kahramanı Donk'un gündemindeydi.

Twitter'da, "John Terry benim gibi davrandı" diyen Donk ,"Bu maç da tekrar edilecek mi?" sorusunu yöneltti.

Terry'nin hareketine göndermede bulunan bir başka Kasımpaşalı oyuncu da Babel'di: "Sanırım kurallar gereği bu maç da tekrar edilecek" yorumunda bulundu.

Babel, Galatasaray-Chelsea maçında yaşanan pozisyonun Kasımpaşa-Beşiktaş maçı kadar konuşulup konuşulmayacağını merak ettiğini takipçileriyle paylaştı.

GALATASARAY İNCELEYECEK


Bu arada pozisyon, Galatasaray Hukuk Kurulu'nun da gündeminde. Sarı-Kırmızılı kulübün hukukçuları, bugün pozisyonu inceleyecek. Bir kural ihlali kaanti oluşursa, Galatasaray'ın 24 saat içinde maç tekrarı için UEFA'ya itiraz hakkı bulunuyor.

"GS'NİN EN İYİLERİYDİ"


Ayrıca, İngiliz Skysports televizlonu adına maçı yorumlayan efsane futbolcu Gary Neville, ilk yarı hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

Terry'nin pozisyonuna değinen Neville, "Cech ellerini kaldırdı ve Burak'ın şutuna müdahele etmedi çünkü hakemin düdük çaldığını duymuştu. Ancak topu oyuna çok hızlı sokan top toplayıcı çocuklar ilk yarıda Galatasaray'ın en iyileriydi" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...