'Ya golü verin yada maçı tekrarlayın'

'Ya golü verin yada maçı tekrarlayın'

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, UEFA'ya başvuracaklarını belirterek, 'Ya golümüzün sayılmasını isteyeceğiz, ya da karşılaşmanın tekrarlanmasını' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal hukukçulara danışacaklarını söylerken, 'kural hatası' gerekçesiyle UEFA'ya başvuracaklarını açıkladı.Galatasaray-Chelsea karşılaşmasına John Teryy'nin yaptığı hareket damgasını vurdu. 42. dakikada Galatasaray taç atışı ile topu oyuna soktuğu sırada John Terry elindeki meşin yuvarlağı, sarı-kırmızılı takımın atağını kesmek için dışarı atmak yerine oyun alanına bırakınca hakem Carballo karşılaşmayı durdurdu. Bu sırada Burak Yılmaz'ın sağ çaprazdan kaydettiği gol de güme gitti. John Terry yaptığı bu hareket sonrasında sarı kartla cezalandırıldı.


Çift vuruş vermeliydi
Hakem Carballo top oyuna girdikten sonra düdük çalıp karşılaşmayı durdurmasına rağmen mücadeleyi taç atışıyla başlattı. Hakem, maçı durdurduğundan dolayı Terry'ye sarı kart gösterdiği için Chelsea aleyhine çift vuruşla oyunu başlatmayıp taç atışını tekrarlattı. Galatasaray'ın buna dayanarak 'kural hatası' isteğiyle UEFA'nın kapısını çalacağı belirtildi. Maç sonunda Galatasaray cephesinde büyük tepki vardı. Sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal, UEFA'ya başvuracaklarını belirterek, "Hukukçularımıza inceleteceğiz. Ya golümüzün sayılmasını isteyeceğiz, ya da karşılaşmanın tekrarlanmasını" ifadelerini kullandı.


Donk: Aynı benim gibi yaptı
Bu pozisyonun benzeri ligin ilk yarısında Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanmıştı. Kasımpaşa'dan Donk elindeki topu gol pozisyonuna giren Almeida'ya nişanlayıp Portekizli futbolcunun pozisyonunu bozmuştu. Maç kural hatası yapıldığı gerekçesiyle tekrarlanmıştı. Dünkü karşılaşmanın ardından Kasımpaşa'nın olay futbolcusu Donk twitter hesabından "Terry benim hareketimi yaptı. Yani bu maç sayılmıyor mu?" şeklinde yorum yapması dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...