Roberto Mancini'nin TT Arena'da bileği bükülmüyor

Roberto Mancini'nin TT Arena'da bileği bükülmüyor

SPOR Haberleri

Göreve gelmesinin ardından Cimbom'un başında 16. iç saha maçına çıkan Roberto Mancini, takımıyla 13 galibiyet ve 3 beraberlik aldı ve dün de yenilmedi.

Göreve gelmesinin ardından sarı-kırmızılı ekibin başında 16. iç saha maçına çıkan Mancini, takımıyla 13 galibiyet ve 3 beraberlik aldı ve dün de yenilmedi. Ancak İtalyan hocanın Arena'daki Süper Lig ve Avrupa maçlarına ait galibiyet tılsımı bozuldu. Sarı-kırmızılı takım İtalyan çalıştırıcıyla birlikte evinde oynadığı son 8 Süper Lig maçını da kazanmış ve Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı iki maçı da galibiyetle tamamlamıştı. Cimbom Mancini ile birlikte evinde Devler Ligi'nde Kopenhag'ı 3-1 mağlup etmiş, grubun ölüm kalım maçında da Juventus'u 1-0'la geçerek 2. tura çıkmayı başarmıştı. Böylece İtalyan hoca bu iki kulvarda son on maçta Arena'da beraberlik yüzü bile görmemiş çıktığı her maçı kazanmıştı. Bu gelenek dünkü Chelsea beraberliğiyle bozuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...