Galatasaraylı futbolcular umutlu konuştu: Tur şansımız eşit

Galatasaraylı futbolcular umutlu konuştu: Tur şansımız eşit

SPOR Haberleri

Drogba: Şansımız var ve bunu kullanacağız. Selçuk İnan: Kazanmak isterdik ama tur şansımız yüzde elli. Melo: Biz G.Sarayız, her an her şeyi yapabiliriz

Maç sonrası G.Saraylı futbolcular biraz buruk ama umut doluydu. Selçuk İnan, "Oyuna iyi başlayamadık. Stres yaptık herhalde. İkinci yarı toparlanmasını bildik. Gönül isterdi ki galibiyetle İngiltere'ye gidelim ama şanslar eşit. İnşallah kazanıp turu geçeceğiz" iddiasında bulundu. Didier Drogba, "Chelsea kontra oynadı ve biz top kayıpları yaptık. Chelsea çok hızlı kontraya çıkan bir ekip ve tehlikeli oldular. Futbol bu, rövanşı çıkıp oynayacağız. Bildiğimiz bir takım ve bildiğimiz bir ortam bizi bekliyor. Şansımız var. Orada da şanslar bulacağız ve bunları değerlendireceğiz" derken Felipe Melo ise, "Chelsea rövanş için favori görülebilir ama biz de G.Sarayız. Her an her şeyi yapabiliriz. Kesinlikle tur şansımızı zorlayacağız" şeklinde konuştu. Dün gece Hajrovic'in yerine oyuna giren ve futboluyla göz dolduran Yekta da, "Ne zaman oynarsam elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu formanın ağırlığının farkındayım. Kötü bir sonuç almadık. Galip gelebilirdik. Bir kaç şans geçti elimize ama olmadı. Londra'daki maç biraz zor olacak, tur şansımız var" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...