Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSK'dan flaş 'kriptolu telefon' açıklaması

/ Kaynak: AA
TSK'dan flaş 'kriptolu telefon' açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesi üzerinden kiptolu telefonlara ilişkin yazılı açıklama yaptı. İşte TSK'dan yapılan o açıklama.

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, "kriptosu, kripto anahtarları, yazılımı ve cihazın üretimi tamamen TÜBİTAK tarafından yapılan 'Kriptolu Cep Telefonları' ile TSK'nın hiçbir ilişkisinin bulunmadığı" bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Devlet erkanı tarafından kullanılan; kriptosu, kripto anahtarları, yazılımı ve cihazın üretimi tamamen TÜBİTAK tarafından yapılan 'Kriptolu Cep Telefonları' ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

İŞTE TSK'NIN RESMİ İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN YAPTIĞI O AÇIKLAMA


TARIH nbsp; nbsp; : 27 Şubat 2014

SAAT nbsp; nbsp; nbsp; : 10:35

NO nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; : BD-03 / 14

1. nbsp; nbsp; 27 Şubat 2014 tarihli bir gazetede; Devlet erkânının kullandığı Kriptolu Cep Telefonlarına ait anahtarların Genelkurmay Başkanlığına bağlı MUBİLDESKOM Elektronik Anahtar Üretim Merkezi'nde insan müdahalesi olmadan elektronik ortamda üretildiği iddiası yer almıştır.

2. nbsp; nbsp; Devlet erkânı tarafından kullanılan; kriptosu, kripto anahtarları, yazılımı ve cihazın üretimi tamamen TÜBİTAK tarafından yapılan "Kriptolu Cep Telefonları" ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin hiç bir ilişkisi bulunmamaktadır.

nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Kamuoyuna saygı ile duyurulur

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...