Spor dünyası bu kız için hastaneye akın ediyor

Spor dünyası bu kız için hastaneye akın ediyor

YAŞAM Haberleri

Milli Kadın Basketbolcu Nalan Mete Ramazanoğlu'nun tedavi gördüğü hastanede kan ihtiyacı için attğı twitin ardından hastaneye sporcu akını oldu.

Milli Kadın Basketbolcularımızdan Nalan Mete Ramazanoğlu dün hastanede yatan kızı için twitter'dan "Arkadaşlar B+ kana ihtiyacımız var" çağrısında bulununca tüm spor camiası ayağa kalktı.

Ramazanoğlu'nun ardından nbsp; sporcu dostu ve arkadaşı Gülşah Akkaya'nın attığı tweet ise bir anda herkesi birleştirdi… Beşiktaş forması giyen ünlü basketbolcunun, sabah saatlerinde, "Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından ve Milli takımdan arkadaşımız Nalan Mete Ramazanoğlu'nun kızı Cemre, Ege Üniversitesi Araştırma hastanesinde yatmakta ve B RH+ kana ihtiyacı vardır" tweeti sonrası başta sporcu dostları olmak üzere duyarlı herkes harekete geçti. Bir anda sosyal medya Cemre için seferber oldu… İzmir'deki vatandaşların desteği için şu tweetler atılıp, paylaşıldı…

Spor dünyası bu kız için hastaneye akın ediyor

basketmerkezi1 - Eski basketbolcu Fenerbahçe'nin kaptanı Nalan Mete Ramazanoğlu yardımlarınızı bekliyor. Kendisinin kızı yoğun bakımda bulunuyor.

GozdErtem - Kaptan Nalan M. Ramazanoglu'nun 17 aylık kızı için İzmir'de birkaç gün B RH+ taze kana ihtiyaç var! Lütfen duyarsız kalmayın!

muhalif_c - Nalan Ramazanoglu'nun kızı Ege Univ. Arastırma hastanesinde Yatmakta ve B RH+ kan aranıyor

serkansryprk-
FB bayan basket takımımızın eski kaptanlarından nalan mete ramazanoğlu'nun kızı için b rh+ kana ihtiyaç var.

furkanzengin nbsp; - Eski kaptanımız Nalan Ramazaoğlu'nun kızı için B + kana ihtiyaç var İzmir'li Fenerbahçeliler nerdesiniz.

kolombosFB nbsp; - CEMRE KAN BEKLİYOR...Nalan-Mustafa Ramazanoğlu çiftinin ikinci mutluluğu

sonermezgitci nbsp; - Eskı basketbol takım kaptanımız nalan ramazanoglunun kızıdır lutfen yardım edın ozellıkle ızmırde olanlar!!

ozco4 nbsp; - nbsp; İZMİR lutfen yardim!!Nalan arkadasimin kizi Cemre, Ege Univ. Arstrma hastanesinde Yatmakta ve B RH+ kana ihtiyaci vardir.

HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...