Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile 1 Mart Cumartesi günü oynayacağı 23. hafta maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla devam etti..

Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile 1 Mart Cumartesi günü oynayacağı 23. hafta maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertli futbolcuların koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla son buldu.

Sakatlığı bulunan futbolculardan Pierre Webo ve Serdar Kesimal'ın özel program dahilinde çalıştığı, Bruno Alves'in ise tedavisine devam edildiği aktarıldı.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Öte yandan, Fenerbahçeli minik taraftar Ahmet Kaan Yıldırım, Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu Hayalini Paylaş Platformu sayesinde sarı-lacivertli futbolcularla tanışma fırsatı yakaladı. Yıldırım, bugünkü antrenman öncesi teknik ekip ve oyuncularla fotoğraf çektirip, imza aldı.

AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...