BlackBerry'nin son bombası meydana çıktı

BlackBerry'nin son bombası meydana çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

BlackBerry, MWC 2014′te Jakarta kod adı ile gündeme gelen BlackBerry Z3 ile beraber BlackBerry Q20 modelini duyurdu.

BlackBerry, son dönemde yeni akıllı telefonlarını duyurmaya yeniden başlamıştı. Önceki senelerde akıllı telefon pazarının liderliğine kadar yükselen firma daha sonralarda düşüşe geçmiş ve iyice payını kaybetmişti. Foxconn ile imzaladığı anlaşmadan sonra yeni modellerini sunmaya devam eden firma, Mobil Dünya Kongresi'nin ikinci gününde daha önce Jakarta ismi ile gündeme gelen BlackBerry Z3 modelini duyurdu.


Z3 200 DOLARDAN AŞAĞI BİR FİYAT OLACAK
5 inç büyüklüğündeki bir ekran ile BlackBerry 10.2.1 yüklü olarak gelen BlackBerry Z3'ün diğer özellikleri ilk başta bilinmezken daha sonra ortaya çıktı. qHD çözünürlüğündeki bir ekran ile beraber 1.2 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 yongasetine sahip bu cihazda 1.5 GB RAM ve 8GB dahili depolama alanı bulunuyor. Önde 1.1MP ve arkada 5MP kameraya sahip ürün orta seviye sınıfında olduğu görünüyor. Ayrıca CEO John Chen, ürünün 200 dolardan aşağı bir fiyat ile Nisan'da Endonezya'da satışa sunulacağını açıkladı.


Q20 İŞADAMLARINI HEDEF ALIYOR
Firmanın tanıttığı bir diğer ürün ise BlackBerry Q20 modeli. QWERTY klavye ile daha büyük ekranı birleştiren bu modelde 3.5 inç büyüklüğünde bir ekran yer almakta. Bunun yanında değerli materyallerden üretileceği de söylenen bu cihazın diğer özellikleri hakkında net bir bilgi bulunmamakta. BlackBerry Q20, iş kullanıcılarını hedef alıyor.


(ensonhaber)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...