Bahçeli: "Ukrayna'yı gördünüz, Türkiye'de bunlar olmasın"

/ Kaynak: İHA
Bahçeli: "Ukrayna'yı gördünüz, Türkiye'de bunlar olmasın"

Politika Haberleri  / İHA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ukrayna'daki olayları hatırlatarak, "Türkiye'de bunlar olmasın" dedi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Belediye Başkan adayı Raşit Enhoş'un "Burası Manavgat" projesi tanıtım toplantısına katılan Bahçeli, Manavgat'taki toplantının ardından karayoluyla Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesine geldi. Burada seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslenen Bahçeli, Türkiye'nin kaderinin değişeceği bir döneme girmek üzere olduklarını söyledi. Yerel seçimlerin büyük önem arz ettiğini vurgulayan Bahçeli, şöyle konuştu: nbsp; "Orta Doğu'da, Libya'da, Suriye'de iç çatışma devam ediyor. Suriye'de 2 milyon insan ülkeyi terk etti. Böyle bir ortam içinde çok dikkatli olmalıyız. Ukrayna'yı gördünüz. Mevcut yönetim halktan 86 kişiyi öldürdü. Devlet başkanının evi basıldı. O da kaçmak zorunda kaldı. Türkiye'de bunlar olmasın" dedi.

Bahçeli konuşmasının ardından Söğüt Belediye Başkan adayı Ayhan Acar'ı desteklediğini belirterek, Söğütlülerin oylarına talip olduklarını söyledi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...