MHP Lideri Bahçeli Burdur'da

/ Kaynak: İHA
MHP Lideri Bahçeli Burdur'da

Politika Haberleri  / İHA

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin seçim programı kapsamında Burdur ilçelerini ziyaret ettikten sonra Burdur merkeze geldi.

Burada vatandaşlara seslenen Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın milli görüş gömleğini çıkarıp yerine önünde AB arkasında ABD yazan bir gömlek giydiğini söyledi. nbsp;"Kuvvetler ayrılığı olan yasama yürütme ve yargıyı Erdoğan, kısa zamanda denetimine almak için çalışıyor" diyen Bahçeli, anayasa maddelerinin içerisinde gereksiz maddelerin olduğunu söyledi. Özellikle iki madde ile Başbakan Erdoğan'ın güç alanını genişletmeye çalıştığını öne süren Bahçeli, Erdoğan'ın medyayı satın alıp, baskı altına alarak kendisine 4'üncü güç oluşturmaya çalıştığını kaydetti.
Konuşmasında gençlere nasihat veren Bahçeli, tahriklere kanmamaları için gençleri uyarıp sokakların kötü yerler olduğunu ve sokağa çekmeye çalışan kişi babanız dahi olsa gitmeyin uyarısında bulundu. Gençlere sandıklarda haklarını kullanmalarını söyleyen Bahçeli şöyle konuştu: "Sosyal haklarınızı kullanın ama sizleri sokağa çekmeye çalışanlara dikkat edin uymayın. Sokaklar karanlık, kanlı ve kirlidir. Genç arkadaşlarım sokak yerine demokratik hakkınızı kullanın. Sizi tahrik edip sokağa çekmeye çalışan baban dahi olsa inanma. Sandığa git oyunu ver. Sandıklarınıza sahip olun. Bizim kaybetmeye tahammülümüz yok. Oy pusulasında sıralamasında en sondayız. Yani demek ki kurtuluş MHP'de o da pusulanın en sonunda" dedi.
Başbakan Erdoğan'ın "Milli Görüş gömleğini çıkardım" sözünü hatırlatan Bahçeli, Başbakan'ın yeni gömleği hakkında şöyle konuştu: "Başbakan milli görüş gömleğimi çıkarttım diyor. Çıkarınca çıplak gezecek hali yok ya başka bir gömlek giydi. Gömleğin önünde AB yazıyor, arkasında ABD. Her şeyi ben bilirim misyonunu yürütüyor. Bunu öncelikle Ak Parti'ye oy veren kardeşlerimizin dinlemesini araştırmasını istiyorum. Türkiye bugün bölünmenin eşiğindedir" dedi.
Konuşmasının ardından Bahçeli, vatandaşlardan Burdur Belediye Başkanı adayı Nadir Özcan'ı desteklemesini istedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...