Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirilecek

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirilecek

Ekonomi Haberleri  / AA

"Pazarlık usulü" ile gerçekleştirilecek ihalede, geçici teminat bedeli 10 milyon dolar olarak belirlendi.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı, 30 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait İstanbul'un Kadıköy ilçesi Zühtüpaşa Mahallesi Kalamış-Fener Caddesi mevkisindeki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı bir bütün halinde ve 30 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.
Doküman bedeli 20 bin lira, geçici teminat bedeli 10 milyon dolar olarak belirlenen ihalede, teklifler 12 Mayıs 2014 saat 17.00'ye kadar elden teslim edilecek.
"Pazarlık usulü" ile gerçekleştirilecek ihale, komisyonca gerekli görüldüğü takdirde pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.
İhaleye, gerçek kişiler, tüzel kişiler veya ortak girişim grupları katılabilecek. Özel yatırım fonları ise ihaleye içinde en az bir gerçek veya tüzel kişinin bulunduğu ortak girişim grubunda üye olarak katılabilecek.
Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...