Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deplasmana borç parayla gidiyorlar

/ Kaynak: İHA
Deplasmana borç parayla gidiyorlar

SPOR Haberleri  / İHA

Yüksekova Bedensel Engelliler Spor Kulübü üyeleri, ilçe halkı ve yetkililerin kendilerine olan ilgisizliğinden yakındı.

Yüksekova Bedensel Engelliler Spor Kulübü üyeleri, ilçe halkı ve yetkililerin kendilerine olan ilgisizliğinden yakındı. Borç parayla deplasmana giden takım, destek sağlanmadığı takdirde maça çıkamayacak. nbsp;Yüksekova Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, yıllardır Hakkari ve Yüksekova ilçesini temsilen birçok il ve ilçede müsabakalara çıkarken, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi için de mücadele veriyor. Maddi sıkıntılar içerisinde sürdürdükleri bu sportif faaliyetlerinde sürekli yalnız kaldıklarını ifade eden Yüksekova Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Işık, Yüksekova'da bir grup bedensel engelli olarak sporla hayata bağlanmaya çalıştıklarını söyledi. Işık, "Sporu seviyoruz. İl dışında Hakkari ve Yüksekova ilçemizi temsil ediyoruz. Ancak temsil ettiğimiz il veya ilçedeki vatandaşlarımızdan veya kurumlardan gerekli ilgi ve alakayı göremediğimizi üzüntü ile belirtmek istiyorum. Başta duyarlı iş adamlarımız ve vatandaşlarımız olmak üzere ilçe kaymakamız ve belediye başkanımızdan bizleri yalnız bırakmamalarını ve destek sunmalarını bekliyoruz" dedi.

"DESTEK SAĞLANMAZSA ÇEKİLECEĞİZ"
Maddi destek sağlanmadığı takdirde bundan sonraki deplasman maçlarına çıkamayacak durumda olduklarını belirten Işık, "Arkadaşlarımızla oradan buradan borç para alarak deplasman maçlarımıza gidebiliyoruz. Engelli bireylerin toplumdaki yeri bu olmamalı. Bizler hayata tutunmaya çalışırken ilgisizlik bizi üzüyor. Kendi imkanlarımızla ilerleyebildiğimiz kadar ilerledik. Destek verilmezse liglerden çekilme kararı almak zorunda kalacağız" dedi. nbsp;Işık, hafta sonu Diyarbakır Belediye Basketbol Takımı ile karşılaşacaklarını belirterek, tüm ilçe halkını ve yetkilileri karşılaşmayı izleyerek kendilerine destek olmaya çağırdı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...