Zeynel Abidin Okul: Beşiktaş işçisiyle patronuyla ayağa kalkacak

Zeynel Abidin Okul: Beşiktaş işçisiyle patronuyla ayağa kalkacak

Politika Haberleri

Ak Parti Beşiktaş Belediye başkan adayı Zeynel Abidin Okul seçim ziyaretleri kapsamında İşadamı Yılmaz Ulusoy ile bir araya geldi.

30 Mart yerel seçimlerine iddialı projelerle hazırlanan Ak Parti Beşiktaş Belediye başkan adayı nbsp;Zeynel Abidin Okul, son sürat sürdürdüğü ziyaretlerine Beşiktaş'ta yerleşkesi bulunan işadamlarıyla devam ediyor. Beşiktaş'ın 30 Mart tarihinden sonra hızlı şekilde kalkınması için işadamları ile de istişareler yapan Zeynel Abidin Okul, ünlü işadamı Yılmaz Ulusoy ile Yılmaz Ulusoy Holding'i ziyaret etti.
nbsp;ULUSOY ' HALA ÇALIŞIYORUM'
Dostça karşılanan Zeynel Abidin Okul nbsp;Ulusoy ile bir süre sohbet etti. Keyifli bir sohbetin ardından Beşiktaş'ta geçmişte yapılan hatalara vurgu yapan konuşmasında Yılmaz nbsp;Ulusoy 'Türkiye sevgiye muhtaç, ülkenin geleceği kavgasız, sevgiyle bezenmiş olması lazım. nbsp;Ben 73 yaşındayım ve hala çalışıyorum.Allah sizi muvaffak nbsp;etsin. Çalışırsanız ve Allah nasip ederse kazanırsınız. Geçmişte çok hatalar yapılmış hep onların sıkıntısını çekiyoruz. Sevgi verilince çoğalan tek nesledir. Onun için her şeye sevgiyle yanaşırsak başarılı oluruz. Şeyh kendi uçmaz şeyhi müritleri uçurur. Beşiktaş'ta bizimdir hep birlikte sahip çıkmamız gerekir' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...