Russell Crowe Haydarpaşa Garı'nda

/ Kaynak: İHA
Russell Crowe Haydarpaşa Garı'nda

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yönetmenliğini ve başrolünü Russel Crowe'un üstlendiği üstlendiği 'The Water Diviner' (Su Bulucu) adlı filmin çekimlerine Haydarpaşa Garında devam edildi.

Çok sayıda figüranın rol aldığı çekimler sırasında gazetecilerle konuşan Russell Crowe, "İstanbul büyüleyici bir şehir. Cem yılmaz ve Yılmaz Erdoğan gerçekten muhteşem aktörler, onlarla olmak çok keyifli" dedi. nbsp;Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın da oynadığı filmin Avustralya çekimlerinin ardından Sultanahmet, Çemberlitaş, Balat ve Topkapı Sarayı'ndaki çekimleri tamamlayan ekip bugün Haydarpaşa Tren Garı'na geldi. Çekimler için garın Kadıköy tarafına bakan kısmına bir pazar alanı ve tarihi iskele kuruldu. Çekimlere ara verildiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, "İstanbul'daki çekimlerimiz 3 hafta sürecek. Çekimlerin İstanbul ayağının başındayız ve çok iyi gidiyor. Muhteşem kostümlerden çok etkilendim. Çok güzel oyuncular var" dedi. İstanbul'un büyüleyici bir şehir olduğunu ifade eden Russel Crowe, "Mimari açıdan çok güzel yer.Bu İstanbul'a dördüncü gelişim" diye konuştu.
"KÖFTE YEDİM" nbsp;Avustralyalı oyuncu, "Özel bir Türk yemeği yediniz mi?" sorusuna "Köfte yedim" yanıtını verdi. İstanbul çekimlerinin ardından 2 hafta sürecek Fethiye çekimlerinin başlayacağını belirten Crowe, daha sonra Sdney, Moskova, Rio de Jenerio, Los Angeles, New York, Londra ve Paris'e gideceklerini anlattı.
"MUHTEŞEM AKTÖRLER"
Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'la ilgili soruyu gülerek yanıtlayan Russell Crowe, "Çok özeller. Gerçekten muhteşem aktörler. Onlarla olmak çok keyifli. Çok kısa bir sürede çok derin bir arkadaşlık kurduk" açıklamasını yaptı. Russell Crowe filmin bu yıl vizyona gireceğini düşündüklerini ifade ederek, "Muhtemelen önümüzdeki Aralık ayında vizyona girebilir" dedi.
'The Water Diviner', Çanakkale Savaşı'nda çocuklarını kaybeden ve onların ardından Türkiye'ye gelen bir babanın hikayesini anlatıyor. Çanakkale Savaşı'nda kaybettikleri çocuklarının cenazesini ülkesine götürmek için karısına söz verip, cenazeleri almak üzere İstanbul'a gelen babanın yolunun Binbaşı Cemal ile kesişmesiyle başlayan hikâye, 1914-1919 arasında geçiyor. Film, işgal altındaki İstanbul'u da yansıtacak.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...