Topbaş'tan 7 bin lira peşinatla konut sözü!

/ Kaynak: İHA
Topbaş'tan 7 bin lira peşinatla konut sözü!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kayabaşı'nda düzenlenen törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dar gelirlilere 7 bin lira peşinatla konut sözü verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başakşehir'e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı. Kayabaşı'nda düzenlenen törende konuşan Topbaş, dar gelirlilere 7 bin lira peşinatla konut sözü verdi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın da katıldığı törende İSKİ Hizmet Binası, 35 dönümlük Onurkent Bölge Parkı 1, 12 dönümlük Onurkent Bölge Parkı 2 ve 34 dönümlük Kayabaşı Mahallesi Parkı hizmete girdi.

Konuşması sırasında sahne önünde ayakta bekleyen bir kadına "Bacım geç benim yerime otur, ayakta durma' diye kendi sandalyesini işaret edince büyük alkış aldı. Topbaş, "Bu koltuklar sizin, bize yetki verdiniz biz kullanıyoruz. Biz emanetçiyiz" şeklinde konuştu.

DAR GELİRLİYE 7-8 BİN PEŞİNATLA KONUT SÖZÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerinden KİPTAŞ'ın konut alma hayali olmayan dar gelirli vatandaşlara 80 metrekare civarında ev yapacağını söyleyen Topbaş, "Dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik olarak 7-8 bin lira peşinat ve gerisi taksitle konut inşa edeceğiz. 10 bin konutluk projemizin ilk etapta 1400 konutun satışına yakında başlayacağız" dedi. KİPTAŞ konutlarının kura çekilişleri sırasında yaşanan duygu anları anlatan Topbaş, "İnanların nasıl heyecanla üzerime atladıklarını bugün gibi hatırlıyorum. O sevinç gözyaşlarını hatırlıyorum. Herkes bu şehirde beklentisinin karşılığını alacak ama özellikle bu kentte yaşamı zor olanlara fırsat vermek bizim görevimiz" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...