'Yine öldüreceğim' demişti! 'Selfie'ci katilin sonu...

'Yine öldüreceğim' demişti! 'Selfie'ci katilin sonu...

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de 3 erkeği öldürüp bir çukura atan, iki kişiyi de öldürme teşebbüsünde bulunan Joanna Dennehy (31) ömüboyu hapis cezasına çarptırıldı.

Kurbanlarını öldürmeden önce dilini dışarı çıkararak dilindeki piercingi gösteren vahşice bir gülümsemeyle kendi fotoğrafını çektiği için "Selfie'ci seri katil" olarak anılan Joanna Dennehy, müebbet hapis yatacak.

Dennehy ocak ayında yapılan duruşmada, Lukasz Slaboszewski (31), Kevin Lee (48) ve John Chapman (56) 2013 yılının mart ayında 10 gün içinde bıçağıyla vahşice öldürdüğünü kabul etmiş ve pişmanlık duymadığını söylemişti.

Dennehy, psikalisite verdiği ifadede, "Neler hissedeceğimi görmek için öldürdü. Sandığım kadar soğukkanlı mıyım merak ediyordu. Şimdi olsa daha fazla öldürürüm" demişti.

Göğüslerinden bıçaklayarak öldürdüğü üç adamın cesetleri Cambridgeshire bölgesinde bir çukurda bulunmuştu.

Cinayetleri ortaya çıkında Dennehy, Nisan ayında sadece köpeklerini dışarda gezintiye çıkarmış oldukları için seçtiği iki adama bıçağıyla saldırmıştı.

Akli dengesi bozuk olduğu belirtilen katil, sadece cinayet girişimleri için üzüntü duyduğunu söylemişti. Londra'da görülen duruşmanın hakimi Robin Spencer, cinayetlerin "Vahşice, hesaplı yapılığı" sonucuna vardı ve Dennehy'nin cezasını çekerken herhangi bir aftan yararlanamayacağına hükmetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...