Almeida'da kırık var mı? İşte son haber

/ Kaynak: AA
Almeida'da kırık var mı? İşte son haber

SPOR Haberleri  / AA

Medical Park Antalyaspor ile oynanan maçta sakatlanan Hugo Almeida'nın tomografisi çekildi ve sakatlığının boyutu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Medical Park Antalyaspor ile yaptığı maçta sakatlanan Hugo Almeida'nın sol ayağında ödem ile yumuşak dokuda kanama meydana geldiği bildirildi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Medical Park Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Hugo Almeida'nın Acıabedem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde tomografisinin çekildiği belirtildi.

Açıklamada, sol ayağında ödem ile yumuşak dokuda kanama meydana geldiği tespit edilen Portekizli oyuncunun tedavisine hemen başlandığı kaydedildi.

Bu arada siyah-beyazlı oyuncular, Medical Park Antalyaspor maçı sonrası 2 gün izin yapacak. Beşiktaş, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına 3 Mart Pazartesi günü başlayacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...