Onur 10-0'ı önledi

Onur 10-0'ı önledi

SPOR Haberleri

Juventus'un UEFA Avrupa Ligi ikinci turda Trabzonspor'u elemesi, İtalyan basınında geniş yer aldı.

Juventus kulübüne yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesi, manşetinde "Vidal ve Osvaldo'nun Türkleri bombaladığı" ifadelerine yer verirken, iç sayfadaki haberde de "Güzel ve acımasız Juve aceleyle bitirdi" başlığını kullanıldı. La Gazetta Della Sport, "Juventus'un Türk intikamı" başlığını atarken, "Maçın skoru ilk maçtaki gibi oldu ancak bu çok daha değerli. Onur Kıvrak gününde olmasaydı Juve 10 gol atmış olabilirdi" ifadelerine yer verdi. Tuttosport, "Süper yedeklerin gecesi" Corriere Dello Sport da "Acımasız Juventus Türkleri mağlup etti" başlıklarını kullandı. nbsp;AVRUPA'NIN EN İYİ KALECİSİ
Avni Aker'de 2-0 kaybedilen Juventus maçının yıldızı yine Onur Kıvrak'tı. Başarılı file bekçisi kalesinde 2 gol görmesine rağmen 7 net topu kurtararak Trabzonspor'u tarihi bir yenilgiden kurtardı. Onur'un performansına ünlü whoscored.com sitesi de kayıtsız kalmadı. Site 8.8 puan verdiği Onur'u Avrupa Ligi'nde bu haftanın en iyi kalecisi unvanına layık gördü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...