Ay-yıldızlı takıma taze kan! İşte İsveç maçı aday kadrosu

Ay-yıldızlı takıma taze kan! İşte İsveç maçı aday kadrosu

SPOR Haberleri

A Milli Takım'ın İsveç ile yapacağı hazırlık maçına Fethiyespor'un daha önce hiç ay-yıldızlı formayı giymeyen oyuncusu Birol Parlak davet edildi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 5 Mart Çarşamba günü İsveç'le oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna 3 yeni isim çağırıldı. Fethiyesporlu Birol Parlak, Medical Park Antalyasporlu Murat Duruer ile Hertha Berlin'den Tolga Ciğerci aday kadroya ilk kez davet edildi. En çok dikkat çeken isim olan Birol Parlak, Fethiyespor'un sezonun sürprizini yaparak Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda F.Bahçe'yi Kadıköy'de 2-1'le geçip elediği maçta da 90 dakika görev almıştı. Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu'nun as oyuncularından birisi olan ve Fatih Terim'in dikkatini çeken genç futbolcunun bonservis bedeli ise sadece 100 bin euro. Fethiyespor'a bu sezon başında Spor Toto 2. Lig nbsp;takımı Çamlıdere Şekerspor'dan transfer olan Parlak, ligde 15, kupada ise 4 maçta forma giydi. Kariyerine 2006/2007 sezonunda Mersin İdman Yurdu'nda başlayan 23 yaşındaki oyuncunun takımıyla 2015 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İSVEÇ MAÇI ADAY KADROSU
KALECİ: Volkan Demirel (F.Bahçe) Tolga Zengin (Beşiktaş) Onur Kıvrak (Trabzonspor)
DEFANS: Gökhan Gönül, Caner Erkin (F.Bahçe) Tarık Çamdal (Eskişehirspor) Semih Kaya (G.Saray) Ersan Gülüm (Beşiktaş), Birol Parlak (Fethiyespor), İshak Doğan (Karabükspor) Ömer Toprak (Leverkusen)
ORTA SAHA: Alper Potuk, Mehmet Topal (F.Bahçe) Selçuk İnan (G.Saray) Murat Duruer (Antalyaspor) Olcay Şahan (Beşiktaş) Adem Büyük (Kasımpaşa) Olcan Adın (Trabzonspor) Nuri Şahin (B.Dortmund) Tolga Ciğerci (H.Berlin) Arda Turan (A.Madrid)
FORVET: Burak Yılmaz, Umut Bulut (G.Saray) Mevlüt Erdinç (St.Etienne)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...