Rıdvan Dilmen'in '6 saniye' isyanı'

Rıdvan Dilmen'in '6 saniye' isyanı'

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 0-0 biten Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonrası kalecilerin altı saniye kuralını çiğnemelerine dikkat çekti.

İşte Dilmen'in o sözleri; "Merak ediyorum hangi hakemimiz 60. dakikada zaman geçiren kaleciye sarı kart gösterecek. Galatasaray - Chelsea'nın hakemi öylesine bir maçta 60. dakikada Cech'e sarı kart verdi. Bir şey diyebildi mi Cech? Beşiktaş - Antalyaspor maçının ikinci yarısında 6 değişiklik olmuş, Almeida'nın sakatlığı var, Fornezzi zaman geçirip sarı kart yemiş ve 42 kez faul yapılmış ve 4 dakika uzatma verildi. Olmaz yani" "Bir de 6 saniye kuralı var. Hakemlerimiz neden uygulamaz anlamıyorum. Lig TV'den maçı izleyenler bundan sonraki maçlarda dikkat etsinler. Baksınlar kaleciler topu aldığında kaç saniye sonra oyuna sokuyorlar. Hele puana ihtiyacı olan takımların kalecileri 10, 11, 12 saniye topu tutuyorlar. Çalsınlar bakalım düdüğü bir daha yapabilecekler mi?"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...