Didier Drogba'nın yerine o geliyor!

Didier Drogba'nın yerine o geliyor!

SPOR Haberleri

Galatasaray, daha önce Fenerbahçe'nin de listesine giren gol makinası için 15 milyon euroyu gözden çıkardı.

Galatasaray yönetimi ayrılması kesinleşen Didier Drogba'nın yerine sezon sonunda alacağı ismi buldu. İngiltere'nin Aston Villa takımında forma giyen 24 yaşındaki Kongo asıllı Belçikalı golcü Christian Benteke'yi listenin en başına yazan Sarı-Kırmızılılar, Mancini'nin de çok beğendiği genç yıldız için gizlice transfer girişimlerine başladı. İki sezon önce Belçika'nın Genk takımından Aston Villa'ya 8.8 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Benteke'nin, şu anda değerini en az ikiye katladığı konuşuluyor. G.Saray'ın İngiliz kulübüne bu oyuncu için en az 15 milyon Euro'luk bir teklifte bulunacağı ancak bu rakamın daha da yükseltilebileceği bildirildi.
DEVLER LİGİ'Nİ İSTİYOR
Başkan Ünal Aysal'ın transfer operasyonunu bizzat yöneteceği öğrenilirken, Belçikalı yıldızın da özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayali nedeniyle Aston Villa'dan ayrılma fikrine sıcak baktığı belirtildi.
Sezon başında F.Bahçe'nin transfer listesinde yer alan 1.91'lik dev golcü Benteke için Avrupa'nın birçok ünlü kulübü devrede… Bu yüzden elini çabuk tutmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, görüşmeleri sessiz ve derinden yürütüyor. Drogba'nın ayrılmasının ardından oluşacak büyük boşluğun Benteke ile doldurulması planlanıyor.
TAM BİR GOL MAKİNASI
Bu sezon Premier Lig'de oynadığı 22 maçta 7 gol atıp 3 de asist yapan Christian Benteke, geçtiğimiz sezonda da 34 lig maçında 19 gol atıp 4 asiste imza atmıştı. Benteke, bu performansıyla takımının ligde kalmasında başrolü oynamıştı. Genç forvet, Belçika formasıyla da 17 maçta 6 kez ağları sarstı. (Habertürk)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...