Rizespor Galatasaray'dan puan hedefliyor!

/ Kaynak: DHA
Rizespor Galatasaray'dan puan hedefliyor!

SPOR Haberleri  / DHA

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk edecek olan Çaykur Rizespor hedefini, puan yada puanlar almak olarak belirledi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, ligin bitimine 12 hafta kaldığını hatırlattı, alt sıralardan kurtulmak için biran önce seri galibiyetler almak zorunda olduklarını söyledi. Tütüneker, "Zorlu maçlar bizi bekliyor. Alacağımız seri galibiyetlerle alt sıralardan uzaklaşabiliriz. 12 maçta bu performansı sergilemeliyiz. Bu haftaki rakibimiz şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray. Onlarda bu yarışta olabilmek için kazanmak isteyecek. Ancak bizim daha çok puana ihtiyacımız var. Sahadan birlik ve beraberlik içerisinde taraftarımızın da desteği ile iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.


FERAH: İYİ FUTBOL OYNUYORUZ
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah ise, ligde kalan haftaların zorlu mücadelelere sahne olacağını belirterek bu mücadelelerden alacakları her puanın çok önemli olduğunu vurguladı. Ferah, "Önümüzde zorlu bir maç periyodu var. Galatasaray'ın ardından Medical Park Antalyaspor ve Beşiktaş ile karşılaşacağız. Ligde kolay maç ve rakip yok. Her maça tek tek bakacağız. Son haftalarda iyi futbol oynuyoruz. Bu futbolumuzu sürdürürsek ihtiyacımız olan puanları alacağımızdan eminiz. Galatasaray maçında taraftarımızın desteği sahadan puan yada puanlar almak istiyoruz" diye konuştu.


KADRODA 4 EKSİK
Çaykur Rizespor'da Galatasaray maçı öncesi Engin Baytar, Lua Lua, Hakan ve Hurşut'un sakatlıkları bulunuyor. Cezalı oyuncusu olmayan yeşil mavililerin Galatasaray karşısına muhtemel şu kadro ile çıkması bekleniyor: Serkan- Koray, Viera, Ahmet, Eren, Kıvanç, Sylvestre, Liban Abdi, Cernat, Kağan, Kweuke
Bu arada Çaykur Rizespor yönetimi, Galatasaray maçı bilet fiyatlarını Vip A ve B 150 TL, maraton ile kapalı deniz 50 TL, kale arkaları 25 TL, misafir takım taraftarları 25 TL olarak belirledi. nbsp;

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...