MHP seçim araçlarına Antalya'da spreyli boya

MHP seçim araçlarına Antalya'da spreyli boya

Politika Haberleri

Antalya'da MHP Konyaaltı Belediye Başkan adayının seçim çalışmaları için kullandığı araçlardan ikisinin üzeri sprey boya ile karalandı.

Antalya'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Serhat Kamaç'ın seçim çalışmaları için kullanılan araçlarından ikisinin üzeri sprey boya ile karalandı.

MHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Serhat Kamaç'ın, seçim çalışmaları için kullandığı ve Kamaç'ın fotoğrafı ile parti ambleminin olduğu 2 aracın üstüne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, cuma günü kırmızı spreyli boya ile çizildi. Olayın çirkin bir saldırı olduğunu belirterek kınayan Kamaç, "Demokratik çerçevede yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızı sabote etmek isteyen bu kişi veya kişileri şiddetle kınıyorum. Bu tür eylemler bizi yıldırmayacak, aksine azmimize azim katacaktır" dedi.

MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...