Erdoğan Kırklareli'de konuştu: Bundan 15 yıl önceydi...

Erdoğan Kırklareli'de konuştu: Bundan 15 yıl önceydi...

GÜNDEM Haberleri

AK Parti lideri Erdoğan Kırklareli'nde halka seslendi, önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim çalışmaları için miting alanlarına indi. Bugün Kırklareli'nde miting veren Başbakan Erdoğan halka seslendi.

Başbakan Erdoğan burada yaptığı konuşmada Paralel Yapı'nın asıl niyetini şu sözlerle açıkladı:

PARALEL YAPININ NİYETİNİ AÇIKLADI

Planları şu; Ak Parti 30 Mart'ta yüzde 35'in altına düşürülecek, Nisan'da da yeni parti kurulacak. Bu ülkenin ulusal güvenliğini tehdit edenler karşısında millet koruma görevini bize verdi. Paralel yapı, adalati işleyemez duruma düşürmeye kalkıyor. Yargı iş göremez, adalet devlet dağıtamaz hale getirmeye çalışıyorlar.

Biz yaptığımız düzenlemeleri, çıkardığımız yasaları paralel yapının oyununu bozmak için çıkardık. Ancak CHP bunlara destek veriyor.

Bu darbe girişimi benim şahşıma yada Ak Parti'ye yönelik değil, direkt Türkiye'yi hedef alıyor. Büyük Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyor' dedi.

Kırklareli'nin kendisi için önemine değinen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada Pınarbaşı'nda cezaevinde olduğu döneme vurgu yaptı. İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Başbakan Erdoğan konuşmasında CHP'nin belediyecilik anlayışını eleştirdi. Erdoğan sözlerine şöyle devam etti; 'Biz eserlerimizle yaptıklarımızla, eserlerimizle konuşuyoruz. Bir mimar kardeşimizi şimdi Kırklareli'ne aday yaptık. Kırklareli ihmal edilmiş, burada belediyecilik yok. Bakın ben İstanbul'u CHP'den aldım. İstanbul susuzdu, İstanbul'da İSKİ yolsuzluğu vardı. Şimdi kalkmış CHP'nin Genel Müdürü beni yolsuzlukla suçluyor. Biz senin SSK günlerini biliyoruz. Hastanede oda yok koğuşlar vardı. Sağlam gidip hasta çıkardınız. Bunlar sadece iftira ile ayakta kalır' dedi.

Yerel yöneticilik nedir Kırklareli bunu görsün. Bunu siz yapacaksınız, bunun kararını siz vereceksiniz. Ben bunu başaracağınıza inanıyorum. Genel Yönetim ve Yerel yönetim birlikte bu adımları atacağız.

Bölgemizde önemli gelişmeler yaşanıyor. Mısır, Suriye, Irak, Ukrayna'da önemli olaylar var. Ancak bu muhalefet içerde yaptığı tahriklerle Türkiye'nin birikimini Türkiye'nin ilgisini adeta bloke etmeye çalışıyor. İftira ile, dedikodu ile montaj kasetlerle muhalefet çok açık şekilde Türkiye'yi dünya gündeminden koparmaya çalışıyor. İşte biz bunların iftira dedikodu siyasetine prim vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz. Eğer muhalefete kulak verirsek inanın hizmet üretemeyiz, bu ülkeyi büyütemeyiz. Biz bugüne kadar hep işimize baktık bundan sonra da hep işimize bakacağız.CHP'nin genel müdürü koltuğa oturalı 4 yılı geçti. Şuana kadar söylediği tek cümle var. Merak ediyorsunuz çünkü bu adam doğru konuşmaz ki öyle nbsp; diyorsunuz. Ben bir cümlesini yakaladım. Yalancıdan hırsızdan başbakan olmaz diyor. İnanın 4 yıldır kullandığı tek cümle bu. İşte onun için CHP Genel Müdürü Başbakan olamıyor ve olamayacak. Kasetle gelen kasetle gider işte onun için milletin oyu ile gelen milletin oyu ile gider. CHP şuanda pensilvanyadaki o zat tarafından idare ediliyor.

Bunlarda sınır yok. Bunlar için gayelerine yönelik herşey mübahtır. Cebrail Aleyhisselam parti kursa d esteklemem diyen zat şuanda bütün gücüyle CHP'yi destekliyor. Şuanda uluslararası odaklarla birlikte Türkiye Cumhuriyeti hükümetini yıpratmaya çalışıyor. Bunlar tarihler belirlediler.Aralıkta iktidarı devirecekler, tabi olmadı. Plan Ocak'ta devirecekler o da tutmadı.Şimdi yeni hedefleri var. 30 Mart seçimlerinde AK Parti yüzde 35'in altına düşecek Nisan'da da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendiini darı ambarında sanırmış. İnşallah milletim 30 Mart'ta bunlara gereken dersi verecek. Hiç endişe etmiyorum.

Türkiye'nin son derece mahrem bilgilerini dinlemiş diğer ülkelere servis etmişler. Bunların inlerine girip çıkartacağız hepsini. Emniyet içinde yargı içinde örgütlenmiş bunlar. Temiz yargı mensuplarımız emniyet mensuplarımız var. Onların yaptıklarından bunlar da yara aldılar. O aksütü lekeleyenlere bu imkanı vermeyeceğiz. Hala Türkiye'de yargıyı kilitlemeye iş göremez hale getirmeye çalışıyorlar. ortada çok vahim iddialar varken şantaj tehdit, ajanlık casusluk varken yargı buna sessiz kalıyor, tepkisiz kalıyor. işte CHP ve MHP. son derece tehlikeli duruma onlar da destek veriyorlar. Bu paralel örgüt eliyle yapılmak istenen darbeye omuz veriyorlar. Biz bu yasayı işte bu paralel yapının baskısından kurtarmak için Adalette bağımsızlık ve tarafsızlığı düzenlemek için yeniden yaptık. CHP'nin yaptığı tek iş çıkarttığımız kanunları Anayasa Mahkemesi'ne götürmek. Bunları bi görseniz onları nasıl seçtik dersiniz. Çalışmalar yapılır yoklar, Meclis'e gelmezler. Bunların millete gittiğini göremezsiniz. Bu darbe ihanet girişimi benim şahsıma, Ak Parti'ye değil hükümete değil Türkiye'ye yöneliktir. Bu ihanet darbe girişimi doğrudan doğruya milletimi hedef almaktadır. nbsp; AK Parti'nin değil siyasetin önünü kesmeye çalışıyorlar. Yeniden büyük Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Bizden ziyade millete darbe yapmaya çalışıyorlar ama başaramayacaklar.

YUNUS EMRE ARVAS / TG.COM.TR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...