Konyaspor Trabzonspor maçı - CANLI

Konyaspor Trabzonspor maçı - CANLI

SPOR Haberleri

Trabzon Konya maçı başladı. Trabzonspor Konyaspor maçı ayrıntıları burada. Konyaspor Trabzonspor maçı canlı anlatımı ve özeti golleri...

UEFA Avrupa Ligi'ne veda edilmesinden dolayı moralsiz olan futbolcularını Torku Konyaspor maçına motive etmek için yoğun çaba harcayan teknik sorumlu Hami Mandıralı, ligde daha üst konumlarda olmayı hak ettiklerini söyledi. Mandıralı, rakiplere daha çok pres yapan futbol oynayacaklarını ifade ederek, "Trabzonspor'un kimliği bunu gerektiriyor. Tüm maçlarımızda kendi oyun anlayışımızı rakibimize kabullendirmeliyiz. Taraftarlarımızda, bizde böyle istiyoruz. Bu yüzden Torku Konyaspor maçı bizim için iyi bir sınav olacak" diye konuştu.
MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
MANDIRALI: "TARAFTARLARIMIZIN SADECE ONUR'U ALKIŞLAMASI TAKIMI ETKİLİYORDUR" nbsp;
Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, taraftarların maç sonraları sadece kaleci Onur Recep Kıvrak lehine tezahüratta bulunmasının diğer oyuncuları olumsuz etkileyebileceğini de söyledi. Mandıralı, şöyle konuştu:
"Performansa göre böyle bir tavır içinde oluyorlar. Bunun için söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bu takımı etkiliyor mudur; 'evet' etkiliyor. Öyle hissediyorum. Ama Onur'un ortaya koymuş olduğu özel performans tabi ki takdire şayan, alkışlanması gereken bir performans. Taraftarımızın, ligde diğer oyuncu arkadaşlarımızın da bu takıma lazım olacaklarını düşünmeleri lazım. Tamam, sevelim ama bu kadar ayırt etmek doğru mudur, onun kararını iyi vermek gerekiyor." nbsp;
KADİR KELEŞ'TE YIRTIK ŞÜPHESİ
Trabzonspor'un Juventus ile oynadığı maçta sakatlanan Kadir Keleş'in sakatlığının ciddi olabileceği öğrenildi. Futbolcunun yırtık şüphesi ile MR'ının çekildiği ve bu nedenle Torku Konyaspor ile oynanacak olan maçın kadrosundan çıkartıldığı açıklandı. Kadir'in sakatlığının netleşmesi durumunda uzun bir süre sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Kadir Keleş'in yokluğunda savunmanın solunda ise Yusuf Erdoğan veya Aykut Demir'in görev yapması bekleniyor.
TORKU KONYASPOR İLE 26'INCI RANDEVU
Trabzonspor ile Torku Konyaspor, yarın yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 26'ıncı kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 25 maçta, Trabzonspor 13 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 6 maçı ise Torku Konyaspor kazandı. 6 karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakibine 39 gol atarken kalesinde ise 27 gol gördü.
TRABZONSPOR MUHTEMEL KADROLAR
Onur- Bosingwa, Mustafa, Caner, Aykut, Olcan, Zokora, Bourceanu, Özer, Henrique, Emre
SAKAT: Kadir Keleş, Bamba
CEZALI: Yok
TORKU KONYASPOR
İtandje- Tolga, Selim, Kokalovic, Ergün Teber, Ali Çamdalı, Borek, Djalma, Hleb, Thorvaldsson (Erdal), Hasan Kabze
SAKAT: Gekas, Mehmet Güven,
CEZALI: Yok
BİLET FİYATLARI: Kapalı Tribün-50 TL, Maraton Tribün-10 TL, Yeni Yeşil Tribün - 5 TL
Eski Yeşil Tribün- 5 TL, Kale Arkası - Skorbord- 3 TL, Kale Arkası -Teniskort- 3 TL
Torku Konyaspor Trabzonspor maçı 2 Mart 2014 'tarihinde nbsp;saat: 16:00 (LigTV)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...