Ünlü sunucu Gülay Özdem, 12. kez kanal değiştirdi

Ünlü sunucu Gülay Özdem, 12. kez kanal değiştirdi

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sempatik ve güzel sunucusu Gülay Özdem, bir süredir ara verdiği ekranlara geri dönüyor.

Başarılı ekran yüzü Gülay Özdem, Trabzonspor eski başkanı ve Devlet eski bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın sahibi olduğu TVem kanalıyla anlaştı. Gülay Özdem'e kanalın ana haber bülteni emanet edildi. Güzel sunucu pazartesi gününden itibaren hafta içi hergün saat 18.45'te ekranlarda olacak.


GÜLAY ÖZDEM KİMDİR?
Gülay Özdem makine mühendisliği eğitimi aldığı dönemde, radyoda haber okuyarak sunuculuğa ilk adımını atmış oldu. İzmir'de yerel bir radyoda çalıştı. Daha sonra Radyo Mega, Star fm, Radyospor, Radyo Pink ve Best FM gibi popüler radyolarda haber spikerliği yapmış, şiir, kültür ve sanat programları hazırlayıp sunmuştur. nbsp;Televizyon geçmişi ise sırasıyla MMC TV ve Tatlıses TV'de şiir programı, Cine5, atv ve tv8'de yarışma programı, Kanal 24'de Sesler Yüzler Mekanlar programı ve Moderatör Haberleri'ni sunmuştur. nbsp;Daha sonra NTV'de Gece Bülteni, Habertürk'te '1 Gün' programını, TRT Haber'de "10'dan Sonra", A Haber'de 'A4 Gece' ve 'Uykusuz Her Gece' adlı programlarında görev aldı. FOX'ta Fox Gece'yi sundu. Fox Tv den de istifa ederek ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...