Mancini'den milli takım ve Juveventus açıklaması!

Mancini'den milli takım ve Juveventus açıklaması!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, ülkesinin basınına konuştu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın teknik patronu Roberto Mancini, İtalya basınına önemli açıklamalarda bulundu. İtalya milli takımının başına geçeceği hakkında sorulan soruya, "İtalya milli takımını çalıştırmak mı? Bu fikri sevdim, neden olmasın?" cevabını veren deneyimli teknik adam, Juventus'u İstanbul'da eledikleri maç hakkında da konuştu.
İtalyan temsilcininin aslında Şampiyonlar Ligi'nin kazanabilecek bir ekip olduğunu ve bu hedefin bir iki sene içerisinde gerçekleşebileceğini belirten Mancini, Juventus'un bu sene Şampiyonlar Ligi'nde şanssız bir yıl geçirdiğini ifade etti.
Serie A'da Roma ile Inter arasında oynanacak müdeleye de değinen deneyimli teknik adam, "Roma, Juventus'a yaklaşmak istiyorsa kazanmak zorunda. Roma'nın, Inter karşısında bir adım önde olduğunu söyleyebilirim" diyerek sözlerini noktaladı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...