Polise saldıran göstericilere müdahale

Polise saldıran göstericilere müdahale

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Kadıköy'de ve Taksim'de izinsiz gösteri düzenleyip polise şişe, yumurta ve havai fişek atan göstericilere müdahale edildi.

Kadıköy Bahariye Caddesi'nde toplanan yüzlerce kişi önce Boğa Heykeli'ne ardından İskele'ye doğru sloganlar atarak yürüdü. Galatasaray Meydanı'nda ise, ellerindeki döviz ve pankartlarla toplanarak slogan atan gruptakiler, basın açıklaması yaptı. Açıklamanın ardından dağılmayan grup üyeleri, polise şişe ve yumurta attı. Polis ekipleri, yapılan uyarıların dikkate alınmaması üzerine gruba biber gazıyla müdahale etti. Polis ve eylemciler arasında İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarında bir süre kovalamaca yaşandı. Bu sırada göstericiler polis ekiplerine havai fişek ve taş attı. Bazı göstericiler gözaltına alındı. Öte yandan, Gezi Parkı da önlem olarak güvenlik güçlerince kapatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...