Ersun Yanal'dan penaltı açıklaması: "Acımasız"

Ersun Yanal'dan penaltı açıklaması: "Acımasız"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, 2-0'lık Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal, basın toplantısında çalınan iki penaltı kararı ile ilgili olarak, "İkisinin de penaltı olduğunu gördük, konuştuk. Hatta birisi çok net. Bizim için penaltı değil, penaltı tartışılması yapılması da çok acımasız. Geçtiğimiz haftaları biliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kadınlarımız bizi yalnız bırakmadı, 30 binin üzerinde insan vardı. Maçın sonuna kadar da tezahüratlarla bizi desteklediler. Bugün baştan sona üstün oynadık. Haftaların getirdiği yorgunluk da var. Biz böyle bir takım değiliz, pozisyonları atabilecek kadroya sahibiz. Çok daha erken maçı koparabilirdik, ligin son haftaları böyle gergin geçecek. Puan farkını tutarak iyi bir son yapmak istiyoruz.

Son dört maçtır, özellikle Konya maçından sonra çok fazla oyuncu rotasyonu oldu. Cezalılar, sakatlar etkliedi. En büyük gücümüz olan ön bölgedeki oyuncular sakatlandı. Zordu. Biz her zaman söylediğimiz gibi iyi bir takımız, bunlar mazeretlerimiz değil. Bundan önceki haftalarda puan kayıplarımızda çok ciddi hakem hataları oldu. Diğer rakiplerimiz de bazen futbol oynamadan kazanıyorlar.

Hakem hataları ile 6 puanımız gitti. Bu 6 puan, puan farkını 10 yapar. Bu konuda kendi içimizde konuştuk. F.Bahçe birçok cephe ile savaşıyor. Birçok şeyin mücadelesini veriyor ve buna rağmen bu takım buradaysa, bu Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...