Kuyt'in eşi soyunma odasını bastı

Kuyt'in eşi soyunma odasını bastı

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği oyuncusu Gosso Fenerbahçeli Kuyt'a öyle bir müdahalede bulundu ki, bayan Kuyt maçın ardından soyunma odasını bastı.

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçının son bölümünde Gençlerbirliği oyuncusu Jean Jacques Gosso, Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt'a çok sert bir hareket yaptı. Yerde yatan ve ikili mücadeleyi sürdüren Kuyt'ın bacak arasına basan Gosso, bu pozisyonda kart görmedi. Bu hareket sonrası Kuyt, dakikalarca yerde acı içinde kıvrandı.

Locadan maçı izleyen Kuyt ailesi ise de pozisyonun tekrarını izleyince buna büyük tepki gösterdi. Özellikle Dirk Kuyt'ın eşi, Gosso'nun hareketini ağır çekimde gördükten sonra ağzını elleriyle kapatarak, başını uzun süre sağa sola sallayıp bu sert harekete tepki gösterdi.

EŞİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

Maçın ardından Kuyt'ın eşi Gosso'yu protesto etmek için soyunma odasına inerken güvenliklerin engeline takıldı. Bayan Kuyt, "Sen ne yapıyorsun? Senin yaptığın insanlık dışı" diye bağırırken, Hollandalı yıldızın eşini güvenlikler zor tuttu.

Bu durumu haber alır almaz rakip Gençlerbirliği soyunma odasına doğru hareketlenen Kuyt, Gosso'ya 'Sen benim futbol hayatımı değil normal hayatımı da mı bitirmeye çalışıyorsun!' diye tepki gösterdi.
Kuyt'in eşi soyunma odasını bastı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...