Fenerbahçe Grundig finale yükseldi

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe Grundig finale yükseldi

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, CEV Erkekler Challenge Kupası'nda Fransa'nın Nantes Rezé Métropole takımını yenerek finale yükseldi..

Fenerbahçe Grundig, yarı final ilk maçında Burhan Felek Voleybol Salonu'nda 3-1 mağlup ettiği Nantes Rezé Métropole takımını, ikinci karşılaşmada 3-0 mağlup etti ve finale yükseldi. Fransa'nın Reze kentindeki Arthur Dugast Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın setleri; 13-25, 16-25 ve 18-25 sona erdi. Alınan bu sonuçların ardından, 2014 CEV Challenge Kupası'nda finale yükselen Fenerbahçe Grundig'in finaldeki rakibi, yarın 18.30'da İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynanacak olan İstanbul B. Şehir Bld. - Andreoli Latina (İtalya) karşılaşmasının ardından belli olacak.

2014 CEV Challenge Kupası'nda mücadele eden diğer temsilcilerimizin, yarın oynayacakları yarı final ikinci karşılaşmalarının programı ise şu şekilde;

Bayanlar
17.00 İstanbul (B.Felek) Beşiktaş - Impel Wroclaw (Polonya)
Erkekler
18.30 İstanbul (H. Alagaş) İstanbul B. Şehir Bld. - Andreoli Latina (İtalya)

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...