Karayollarında günlük yol durumu- 02 mart

/ Kaynak: AA
Karayollarında günlük yol durumu- 02 mart

YAŞAM Haberleri  / AA

Karayollarının bazı kesimlerindeki bakım ve yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40. kilometreleri arasında (Yaylasöğüt ve Yörükoğlu köyleri arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan 2014 tarihine kadar hafta içi hergün 13.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. Konya-Aksaray il sınırı-Aksaray yolunun 0-61. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları ve toprak işleri nedeniyle; Karacabey-Bursa yolunun 6-64. kilometreleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle Karacabey-Bursa istikameti Gül Kavşağı-Özlüce Kavşağı (10-14. kilometreler) arasında ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...