Mancini'den Çizme'ye yeşil ışık

Mancini'den Çizme'ye yeşil ışık

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı, İtalya Milli Takımı'nın başına geçebileceğinin sinyallerini verdi ve ekledi: 'Bu fikri sevdim'

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Radio Deejay'e verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı, Galatasaray'dan sezon sonunda ayrılacağına dair mesajlar verdi. İtalya Milli Takımı'nda görev yapacağı hakkında sorulan soruya, ''Bu fikri sevdim, neden olmasın'' şeklinde cevap veren Mancini, Milli Takım'da görev yapmaya sıcak baktığını ortaya koydu. Galatasaray'ın Juventus'u elediği karşılaşma hakkında da konuşan sarı-kırmızılıların teknik patronu, İtalyan devinin Şampiyonlar Ligi'ni iki sene içerisinde kazanabileceğini ifade etti. Öte yandan, bu sezon ligde, iç sahaki maçlarda mağlup olmayan Galatasaray, deplasmanda ise çıktığı toplam 17 resmi maçın sadece 4'ünü kazanabilirken, 5 yenilgi ve 8 de beraberlik aldı.


Didier Drogba Rize'ye götürülmedi
Çaykur Rizespor hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'da Teknik Direktör Roberto Mancini, yoğun maç trafiği gerekçesiyle Didier Drogba'yı Rize'ye götürmedi. Yıldız oyuncunun, Fildişi Milli Takımı ile 5 Mart'ta Belçika'ya karşı forma giymesi bekleniyor. Kadroya dahil edilmeyen diğer bir isim ise Burdisso oldu.



nbsp;Mancini'den Çizme'ye yeşil ışık

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...