Irak ordusu Enbar'a operasyon düzenledi

/ Kaynak: AA
Irak ordusu Enbar'a operasyon düzenledi

DÜNYA Haberleri  / AA

Irak ordusunun, Enbar iline bağlı Felluce kentine düzenlediği operasyonlarda 5 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

Felluce Devlet Hastanesi Basın Sözcüsü Visam el-İsavi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, orduya bağlı birliklerin, son iki gün zarfında Felluce kentine düzenlediği topçu ateşi ve havan saldırılarında 5 kişinin hayatını kaybettiğini, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 25 kişinin de yaralandığını belirtti. Felluce Hastanesi'nin, Irak ordusunun hedef gözetmeden yaptığı saldırılar sırasında defalarca isabet aldığını söyleyen İsavi, buna rağmen hizmet vermeye devam ettiklerini kaydetti.

Öte yandan bölgedeki silahlı aşiret mensuplarının, Felluce'nin kuzey kesimlerindeki es-Secer bölgesinde bir askeri üsse ağır silahlarla saldırdığı ve üssün kontrolünü ele geçirdiği öğrenildi.

Enbar'a bağlı Ramadi kentinin el-Bekr mahallesinde bomba yüklü bir aracın infilak etmesi sonucunda ise bir kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı kaydedildi.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...