Gosso, Kuyt'ın eşi Gertrude Kuyt'ı çıldırttı! Senin yaptığın...

Gosso, Kuyt'ın eşi Gertrude Kuyt'ı çıldırttı! Senin yaptığın...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kuyt ve eşi Gertrude, bir pozisyonda Hollandalı futbolcuya yaptığı sert hareket nedeniyle Gençlerbirliği futbolcusu Gosso'ya büyük tepki gördü.

Maç sonunda Gertrude Kuyt soyunma odası koridorlarına indi ve Gosso'nun üzerine yürüdü: "Sen ne yapıyorsun? Senin yaptığın insanlık dışı" diyerek tepkisini dile getiren Bayan Kuyt'ı güvenlikler zor tuttu. Eşini sakinleştiren Dirk Kuyt, Gençlerbirliği soyunma odasına gitti. Gosso'ya, "Senin bu yaptığın benim futbol hayatımı değil normal hayatımı bitirmeye yönelik. Amacın ne senin?" diye bağırdı. Yaşanan itiş kakışı araya giren diğer oyuncular yatıştırdı.
Kuyt ailesinden Gosso'ya tepki
Karşılaşmanın ardından Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt ve eşi Gertrude, bir pozisyonda Hollandalı futbolcuya yaptığı sert hareket nedeniyle Gençlerbirliği futbolcusu Gosso'ya tepki gördü. Maçın ardından soyunma odasının koridorlarına gelen Gertrude'nin, Gosso'ya sert hareketi nedeniyle serzenişte bulunduğu, daha sonra da Kuyt'ın soyunma odasına giderek Gençlerbirliği futbolcusu ile konuştuğu öğrenildi. Kuyt'un, Gosso'ya "Ne yapmaya çalışıyorsun? Sen sadece futbol hayatımı değil, normal hayatımı da mı bitirmek istiyorsun?" şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...