Galatasaray Onur Kıvrak'ı hedefe aldı

Galatasaray Onur Kıvrak'ı hedefe aldı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Muslera'nın gitmesi durumunda Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak'ı alabileceği konuşuluyor.

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de kritik bir süreçten geçen Galatasaray'da sezon sonu yapılacak transferler için önemli bir karar alınmak üzere. Devre arasında genç oyuncuları takıma kazandırarak herkesi şaşırtan Galatasaray sezon sonu yapacağı transfer hamleleriyle de şaşıtmaya devam edecek gibi gözüküyor. Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de hem de ligde başarılı bir sezon geçiren sarı kırmızılıların gelecek sezonun transfer planlamasını şimdiden yapmaya başladığı ve çokca konuşulacak bir karar almak üzere olduğu ifade ediliyor.

Yönetimin gizli planı!

Galatasaray'da bu sezon yaşanılan yabancı kuralı sıkıntısı gelecek sezonun transfer planlarına etki edecek gibi gözüküyor. Ligde birçok maçta yabancı kuralının sıkıntısını yaşayan sarı kırmızılılar radikal bir karar alabilir. Mancini'nin ligdeki yabancı kuralından dolayı bir türlü istediği kadroyu çıkaramadığı ve bundan şikayetci olduğu biliniyor. Bu yüzden gelecek sezon için Galatasaray yönetiminin Muslera yerine Trabzon kalecisi Onur için girişimlerde bulunacağı ifade ediliyor.

Muslera hala imza atmadı!


Muslera için yaklaşık 2 ay önce KAP'a bildirim yapan Galatasaray, oyuncuyla anlaştığını hala borsaya bildirmedi. Durum böyle olunca akıllara Muslera acaba Dünya Kupası'nı mı bekliyor? sorularının gelmesine neden oldu. Galatasaray'ın Dünya Kupası'nda Muslera'nın takımdan ayrılma olasılığına karşılık, Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak'ı kadrosuna katmak istediği ve bunun için planlamalar yaptığı aktarılıyor.

Mancini hayran kaldı!


Trabzonspor'la Arena'da oynanan maçta yaptığı kurtarışlarla İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin büyük beğenisini kazanan kaleci Onur için Galatasaray yönetiminin büyük fedakarlıklar yapacağı belirtliyor. Muslera'nın ayrılmasını istemeyen yönetimin ve Mancini'nin gelebilecek iyi bir teklifte bunu değerlendirebileceği ve sonrasında Onur için harekete geçeceği aktarılıyor.

(Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...