Çanakkale Emniyeti'nde şube müdürlerinin yeri değişti

/ Kaynak: DHA
Çanakkale Emniyeti'nde şube müdürlerinin yeri değişti

Politika Haberleri  / DHA

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nde 20'den fazla şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü görevine 10 gün önce atanan Yılmaz Özden, 20'nin üzerinde şube müdürünün görev yerlerinde rotasyon yaptı. Terör, Kaçakçılık ve Asayiş başta olmak üzere neredeyse tüm şube müdürlerinin görev yerleri değişti. Böylece Çanakkale Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nde, 6 Ocak'tan sonra ikinci kez değişiklik yapılmış oldu. Daha önce yapılan görev değişikliği ile KOM Şube Müdürü Yaşar Kaplan görevinden alınmış, yerine Muhabere Elektronik Şube Müdürü Murat Sarı getirilmişti. Sarı'nın yerine ise bundan böyle KOM Şube Müdürü olarak Selçuk Gedik görev yapacak.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevine Armağan Şen, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ise Ethem Ersöz getirildi. Emniyet kaynakları, görev değişikliklerinin 'Uzun süre aynı yerde görev yapan şube müdürlerinin heyecanını arttırmak ve daha iyi hizmet sunabilmek için yapıldığını' ifade etti.

nbsp;

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...