Kaçakçılardan bin 500 metrelik kaçak boru hattı

/ Kaynak: İHA
Kaçakçılardan bin 500 metrelik kaçak boru hattı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında akaryakıt kaçakçılığında kullanılan toplam bin 500 metre uzunluğunda boru hattının tespit edildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye-Suriye hududunda, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hatay Narlıca, Şht.Çvş.M.Özeker Hudut Karakolu sorumluluk sahasında, hudut devriye faaliyeti icra eden bir Mobil Yol Kontrol Unsuru tarafından, toprağın derininden geçirilen ve akaryakıt kaçakçılığında kullanılacağı değerlendirilen, beş ayrı yerde bin metre boru ve içinde yaklaşık 2 bin litre mazot, ayrıca üç ayrı yerde Suriye tarafına uzanan toplam 500 metre uzunluğunda boru ve içinde bin litre mazot tespit edildiği kaydedildi.
nbsp;Açıklamada, Hatay Valiliği, Hatay İl Jandarma Komutanlığı ile Reyhanlı Cumhuriyet Savcılığına bilgi verildiği belirtilerek bahse konu borular ve mazotun, Reyhanlı Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile imha edildiği bildirildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...