Galatasaray'da Drogba krizi! Mancini...

Galatasaray'da Drogba krizi! Mancini...

SPOR Haberleri

Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Didier Drogba ile teknik direktör Roberto Mancini arasında sorun olduğu iddiaları bir kez daha gündeme geldi.

Galatasaray'da bugünkü Çaykur Rizespor maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı. Didier Drogba, geldiği günden bu yana sakat olmamasına rağmen ilk kez bir lig maçının kadrosuna alınmadı. Chelsea maçında oyundan alınmasına tepki gösteren Drogba, Roberto Mancini'nin kulağına eğilip bir şeyler fısıldamış, bu durum merak konusu olmuştu. Mancini, basın toplantısında esprili bir şekilde "Maçtan sonra birlikte yemeğe gidip gidemeyeceğimizi sordu!" diyerek ustalıkla bu yönde gelen soruyu geçiştirmişti. Ancak ikili arasında yaşananların hiç de öyle olmadığı ortaya çıktı.
Tugay'ın elini sıkmamıştı
Eski takımı Chelsea önünde oyundan alınmasına bir hayli sinirlenen Drogba'nın, Mancini'ye "Gol atmak üzereydik. Beni nasıl çıkarırsın?" diyerek tepki gösterdiği öğrenildi. Antalya maçında oyundan alınırken yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu'nun elini sıkmayan Drogba'nın, bu kez direkt kendisini hedef alması İtalyan hocanın keyfini kaçırdı. Bu duruma oldukça bozulan Mancini, idmanlarda da tavır yapan Drogba'yı Rize kafilesine almadı. Drogba'nın son haftalarda oyun içinde pas alamamaktan da şikayetçi olduğu bildirildi. (Habertürk)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...