Yan baktı kavgası! 2 ölü

/ Kaynak: DHA
Yan baktı kavgası! 2 ölü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Balıkesir''de bir gece kulübünde, yan bakma tartışması yüzünden çıktığı iddia edilen bıçaklı ve silahlı kavgada bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Olay, gece saat 02.30'da Bandırma Atatürk Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre Metin İşçi, arkadaşı E.C. ile gece kulübüne gitti. Aldıkları alkolün etkisiyle 2 arkadaş ile yan masada oturan A.B ile babası D.B. arasında yan bakma yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Metin İşçi, bıçakla A.B.'yi bacağından yaraladı. Bunun üzerine D.B. üzerinde bulunan ve ruhsatlı olduğu bildirilen tabancayı çıkararak Metin İşçi'yi başından E.C.'yi de göğsünden vurdu. nbsp;
Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Metin İşçi, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.C.'nin de durumunun ağır olduğu bildirildi. Polis ekipleri, D.B.'yi suç aleti tabancayla birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...