Bahçeli'yi bekleyen atlar, sağanak yağış mağduru

/ Kaynak: İHA
Bahçeli'yi bekleyen atlar, sağanak yağış mağduru

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa Soma'da MHP lideri Bahçeli'yi karşılamak üzere bir parkın bahçesinde bekletilen atlar, sağanak yağış başlayınca bir inşaatın içine alındı.

Manisa'nın Soma ilçesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamak üzere bir parkın bahçesinde bekletilen atlar, sağanak yağış başlayınca bir inşaatın içine alındı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde adaylarını desteklemek için Manisa'nın Soma ilçesine geldi. Bahçeli, Soma'da ilk olarak Soma-Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği önünde kurulan yörük çadırını ziyaret etti. Bahçeli'yi karşılamak için dernek üyelerinden bazıları atlarıyla geldi. Bahçeli'yi beklemek üzere dernek bahçesine atlarını bağlayan at sahipleri, sağanak yağmur başlayınca atları yakınlarda bulunan boş bir inşaata aldı. At sahiplerinden Ahmet Günayar, atların yağmura karşı çok hassas olduğunu ve bu yüzden inşaata sokmak zorunda kaldıklarını söyledi. Bahçeli'nin gelişiyle birlikte atlar bulundukları inşaattan çıkarılarak konvoya eşlik etti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...